fbpx

Flottaösszeállítás

Ha az elektromos autók nem tudják kiszolgálni céged igényeit, akkor nem élvezheted felhőtlenül az e-flotta előnyeit. A dolgozók elégedetlenek lesznek és a cég ügyvitelét is megakaszthatják a mindennapi kellemetlenségek, melyek a nem rendeltetésszerű használatból adódnak.

Mi kizárólag alapos igényfelmérést követően ajánlunk elektromos autókat flottádba. Emellett teljeskörű flottakezelési szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

PROFI EV: Ha cégedre szabott elektromos flottát és gondtalan áttérést szeretnél

Ezt kapod, ha ránk bízod az autó beszerzését (és még sok minden mást)! Használt elektromos autóinkra is 6 hónapos garanciát vállalunk.

Pontos igényfelmérés

100%-ig rendeltetésnek megfelelően állítjuk össze flottádat.

Vegyes márkájú flotta

A márkaszervizekkel ellentétben széles kínálatból válogathatsz.

Teljeskörű flottakezelés

A beszerzéstől a gépjármű flottából való kifuttatásig.

Ha határozott elképzeléssel érkeztél, kérd ingyenes konzutációnkat, hogy igényeidre szabott modellekből állíthassuk össze e-flottádat!

Mit kínálunk? 

elektromos személyautó

elektromos teherautó max. 1 t raktérrel

elektromos teherautó max. 3,5t raktérrel

elektromos teherautó hűtőkocsival

Megéri az elektromos céges flotta?

Bár a céges flották legnagyobb részét még a dízel autók teszik ki, a szigorodó emissziós szabályozások és az elérhető hatótávok növekedése miatt egyre népszerűbbek az elektromos autók. Céges flottádba villanyautókat beépíteni nem csak környezetbarát választás, más előnnyel is jár.
A
ZÖLD rendszámos járművek után NEM KELL regisztrációs adót, vagyonszerzési illetéket, teljesítményadót, sem cégautó adót fizeted.

További előnyök:

Az elektromos autók többnyire kevesebb alkatrészből állnak, így a meghibásodás lehetősége is alacsonyabb. Az üzemanyagköltségeken pedig garantáltan spórolsz.

A magasabb beszerzési ár ellenére a TCO alacsonyabb mint a dízeles vagy benzines autóflották esetén

A parkolás Budapest egész területén ingyenes, és ehhez a kezdeményezéshez egyre több vidéki város csatlakozik.

Rövidebb utazások során az elektromos járművek verhetetlenek, így városi közlekedésre egyértelműen költséghatékony és környezetbarát megoldás.

Ennél nagyobb távolságok esetében is számos mobilapplikáció áll rendelkezésre ahhoz, hogy munkatársaid megtervezhessék az útközbeni töltést. Emellett megoldást jelenthet az irodai töltőállomás kialakítása. Ez kezdetben nagyobb kiadást jelent, ám a napközbeni holtidőket hatékonyan kihasználva tölthetők a járművek.

Hosszabb utakra tökéletes kompromisszumot jelenthetnek az ún. plug-in hibrid autók, melyek villamosenergiával és hagyományos üzemanyaggal is működnek.

Mit tartalmaz flottaszolgáltatásunk?

A konstrukciók mindegyikénél évi 3-6,5%-kal kedvezményesebb opciót biztosítunk ügyfeleinknek a hazai piacon elérhető áraknál.

Zárt végű pénzügyi lízing

Önerő befizetése után havi törlesztőrészlet fizetése mellett használhatod a járművet, ami a futamidő lejártával a cég tulajdonába kerül.

Nyílt végű pénzügyi lízing

A futamidő végén eldöntheted, hogy a maradványérték kifizetésével szeretnéd-e megvásárolni az autót.

Tartós bérlet  Legnépszerűbb konstrukció  

A futamidő végén piaci áron megvásárolhatod vagy visszaadhatod a járművet.
A havidíjakban csak a nettó beszerzési ár és a várható maradványérték különbözetét finanszírozod.

Önerő
vanvannem kötelező
Havidíjak elszámolhatósága
értékcsökkenési leírás + kamatráfordításértékcsökkenési leírás + kamatráfordításteljes összegben költségként elszámolható
ÁFA-fizetési kötelezettség
A havidíj törlesztése során egyenletesen, a teljes bérleti díjra

Haszongépjármű: a törlesztés kezdetén a jármű teljes egyösszegű, nettó értéke

Személygépjármű: nem kell megfizetni

A havidíj törlesztése során egyenletesen, de a kamat nem képezi az alapját, csak a tőke
ÁFA visszaigényelhetősége

A lízingdíj tőkerészének ÁFA-ja levonható.

Haszongépjármű: A maradványérték ÁFA-tartalma visszaigényelhető üzleti használat arányában.

Személyautó: –

Haszongépjármű: szerződés kezdetén egy összegben

Személygépjármű: nem lehetséges (kivéve: taxi és bérautók)

A bérleti díj ÁFA-tartalma visszaigényelhető az üzleti használat arányában

Kinek ajánlott?*

*2019. január 1-jétől a magán- és üzleti célra is használt céges járművekre vonatkozóan a bérleti díj áfájának legalább fele visszaigényelhető.

Alanyi áfamenteseknek, akiknek fizetési kötelezettsége így a teljes futamidőre eloszthatóRendszeres ÁFA-elszámolásra kötelezettekÁFA-visszaigénylésre jogosult nyereséges cégek

Nem tudod, melyiket válaszd?

Kérd szakértőnkkel folytatott ingyenes konzultációnkat, hogy vázolhassuk a cég számára legkedvezőbb konstrukciókat!

Tovább a részletekre

Szolgáltatásaink

Egy hagyományos márkaszervizzel ellentétben nálunk nem csak egy márkából válogathatsz. A céged és az alkalmazottak felhasználási szokásainak megfelelően segítünk összeállítani flottádat.

Komplex vállalatirányítási rendszer segíti az üzletmenetet, a flottával kapcsolatos jármű karbantartási, bérleti és flottakezelési feladatok pontos nyomon követését.

 • Bérleti és flottakezelési ajánlatok (hosszú és rövid távú bérletek)
 • Járművek átadás-átvétele,
 • Műszaki állapotfigyelés és állapotfenntartás,
 • Üzembe és forgalomba helyezés, kivonás,
 • Szervizmenedzsment,
 • Gumimenedzsment

Káreseményeknél a flottába tartozó autókra teljes biztosítási ügyintézést vállalunk az alábbi károkra vonatkozóan: természeti és vadkárok, lopás vagy törés. Ezen kívül a káresettel kapcsolatos javításokat is rövid határidővel elvégezzük.

Munkanapokon hozom-viszem szolgáltatásokkal gondoskodunk a meghibásodott vagy baleset miatt mozgásképtelenné vált autó elszállításáról, a munkatársaknak csereautót biztosítunk. Lemerült autó esetén töltőre szállítjuk a járművet, de tanácsokkal is ellátjuk őket a töltéssel kapcsolatban.

A flottához munkahelyi töltőbázis kivitelezésében is állunk rendelkezésedre.

A pénztárcádhoz és igényeidhez igazítva a legjobb megoldást ajánljuk.

A futamidő lejártával a hazai piaci áraknál kedvezőbb áron juthatsz hozzá az autókhoz (típustól függően 5-20%-kal), még tartós bérlet esetén is, ahol a piaci árat kell megfizetned.

 • Okmányirodai, hatósági feladatok ellátása,
 • Szabályzatok aktualizálása,
 • Flotta adatbázis frissítése, naprakészen tartása
 • Működési költségek dokumentálása és nyomon követése,
 • Valamennyi ügyfél- és vezetői igény, kérés, adatszolgáltatás pontos kezelése.

Ügyfeleink mondták 

Miért a PROFI EV? 

3 éve vagyunk az elektromos autók piacán, ezalatt számos szakmai előadáson vettünk részt előadóként (Budapest, az élhető város – 168 Óra konferencia 2018).

 • Csillebérc KFKI indukciós töltés projekt szakmai részvétel,
 • Szaktanácsadói elismerés az alábbi cégek részéről: Teslounge Budapest,Tesla Budapest, e-cars.hu,Tesla Motors Linz, Duna Autó Zrt. és a Emobility Solutions Kft.)

Gépjárműszakértői és igazságügyi szakértői csapattal rendelkezünk, ezért a szakmai oktatás mellett a kárügyintézésben is magabiztosan mozgunk.

Tudjuk, hogy kezdetben minden változás nehézséget okozhat. Célunk, hogy a megfelelő típusú autók kiválasztása után megismertessük kollégáiddal az autók használatát, a töltési lehetőségeket, és további hasznos ajánlásokat tegyünk az elektromos autózás világában.

A nyílt és zárt végű pénzügyi lízing mellett tartós bérletre is van lehetőséged, ezek évi 3-6,5%-kal kedvezményesebb lehetőséget kínálnak a hazai piacon elérhető áraknál. A modelleket külföldről szerezzük be, így típustól függően megvásárlás esetén 5-20%-kal is kedvezőbb lehet egy elektromos autó ára.

Ha szeretnél igényeidre szabott autót, kérd ingyenes konzultációnkat!Munkatársunk részletes tájékoztatást ad az elérhető modellek előnyeiről és hátrányairól.

Mi vár rád, ha a PROFI EV-t választod?

kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Kérj részletes ajánlatot egyedi igényeidnek megfelelően a lenti visszahívást kérő modulon keresztül. Kereshetsz minket telefonon: (+36 30 016 26 62), vagy írhatsz nekünk e-mailt is (info@profiev.com)
1.

Cég ellenőrzése

Mielőtt megállapodunk, meggyőződünk róla, hogy céged hitelképes. Ha a cégnek nincsenek adótartozásai és nem áll végrehajtási eljárás alatt, akkor továbbhaladunk a folyamatban.
2.
igényfelmérés

Flotta igényfelmérése

Egy személyes találkozó keretein belül átbeszéljük igényeidet és részletes javaslatokat teszünk a neked való modellekre. Mire kérdezünk rá?
● Gépjármű felhasználási módja a flottában: Őrző-védő funkciók (plusz fogyasztó felszerelése a gépjárműre pl. villogók), kiszállítási funkciók, futár funkciók 2-7 személyes változatig.
● Napi kilométerszám megtétele a munkatársak vagy autótípusok esetén,
● Teherautóknál raktér igényfelmérése (pl. 1t, 3,5t vagy hűtőkocsi).
3.
konstrukciók összeállítása

Különböző konstrukciók összeállítása

Különböző opciókat vázolunk számodra. Minden hasznos információval ellátunk, hogy a legjobb döntést hozhasd. Az opciókat átbeszéljük, és igény esetén pontosítjuk.
4.
szerződéskötés

Szerződéskötés

Dokumentumainkban minden információt megtalálsz röviden, tömören és átláthatóan. Nincs kisbetűs rész, minden kérdésedre válaszolunk az adásvétel előtt és után.
5.
autó átvétele

Az autó átvétele

Az autókat a telephelyünkön (2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 4.) veheted át, és legfeljebb 60 munkanapot kell rájuk várnod. Ha készleten vannak az adott modellek, akkor ennél jóval rövidebb határidővel számolhatsz.
6.
szakmai oktatás

Teljes körű szakmai oktatás

Egy átfogó szakmai oktatást tartunk előre egyeztetett időpontban céged telephelyén. Típus specifikusan megismertetjük az alábbiakat:
● Képbe hozzuk munkatársaidat az adott autó sajátosságaival, töltési rendszerével (pl. otthon és villámtöltőn mennyi idő feltölteni?),
● Az autó részeinek gyakorlati működésével: a szoftverrel, az akkumulátorral és az áramtalanítási pontokkal,
● Elmondjuk, hogyan tér el a hatótáv felhasználási módtól függően.
7.

Flottakezelési szolgáltatás

Folyamatosan rendelkezésedre állunk szolgáltatásaink széles skálájával (assistance szolgáltatás, biztosítási ügyintézés, szervizmunkálatok stb.).
8.
széles kínálat

A lejárt flotta értékesítése

Igény esetén, típustól függően a piaci árnál 5-20%-kal kedvezőbben juthat hozzá céged az elektromos autókhoz.
9.

Kérj részletes ajánlatot céges flottára!

A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra. Ha végül nem minket választasz, akkor is gazdagabb leszel egy másodvéleménnyel az igényeidnek megfelelő modelleket illetően.