fbpx

Ismerj meg minket!

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot

Célunk személyre szabottan segíteni neked a megfelelő elektromos vagy hibrid autó kiválasztásában, hogy egyedülálló vezetési élményben legyen részed. Nem csak értékesítünk – fontosnak tartjuk azt is, hogy megismerd a legpraktikusabb módját az autó töltésének, ezen kívül minden információt megkapj ahhoz, hogy gördülékenyen menjen az e-átállás.

3 éve vagyunk jelen az elektromos autók piacán, ezalatt számos szakmai előadáson vettünk részt előadóként (pl. Budapest, az élhető város – 168 Óra konferencia 2018).

Büszkék vagyunk ügyvezetőnk, Temesi László szakmai elismeréseire is:

  • Csillebérc KFKI indukciós töltés projekt szakmai részvétel,
  • Szaktanácsadói elismerés az alábbi cégek részéről: Teslounge Budapest,Tesla Budapest, Tesla Motors Linz, Duna Autó Zrt. és a Emobility Solutions Kft.)

Gépjárműszakértői és igazságügyi szakértői csapattal rendelkezünk, ezért a szakmai oktatás mellett a kárügyintézésben is magabiztosan mozgunk. Nem csak az autóvásárlásban és bérlésben számíthatsz ránk. Vállalati ügyfeleink megbízható partnerei vagyunk a flottakezelésben és a céges töltőállomás kialakításában. Emellett asszisztencia és kárjavítási szolgáltatásainkkal is igyekszünk megkönnyíteni lakossági és céges ügyfeleink életét egyaránt.

Készen állsz, hogy csatlakozz az elégedett villanyautó tulajdonosokhoz?

Kérd szakértőnkkel folytatott ingyenes konzultációnkat, hogy igényeidre szabott modelleket ajánlhassunk neked!

Kérj visszahívást!

és kollégáink 24 órán belül
felveszik veled a kapcsolatot.